CONTACTE


GPS Control este serviciul ce permite  localizarea geografică a obiectelor și a mișcării acestora (automibile, oameni, mărfuri și alte bunuri). Serviciul este oferit companiilor și persoanelor fizice – pe întreg teritoriul Republicii Moldova, dar și în afara lui. Serviciul are ca bază tehnologiile GPS / GLONASS / LBS, Pentru monitorizare pot fi folosite atât dispozitive GPS speciale cât și aplicații pe telefonul mobil.
Compania noastră asigură clienţii săi cu cele mai noi inovații tehnologice. Instrumentele de monitorizare și sistemele GPS vă ajută să urmăriţi obiectul necesar, să identificaţi traseul şi să controlaţi costurile de operare. Monitorizarea oricăror mărfuri sau vehicule este o parte componentă importantă a siguranţei rutiere. Sistemul GPS Control permite monitorizarea obiectelor pe hărţile detaliate Yandex, Google și altele. Datorită sistemului de monitorizare prin satelit și senzorilor instalaţi în automobil, veţi putea urmări traseul automobilului, dar şi să calculaţi consumul combustibilului. În plus, este redusă funcţionarea în gol a transportului şi se obţine o economie a combustibilului de pînă la 30%. Acest sistem de urmărire funcționează non-stop. GPS-trackerele permit urmărirea traseului transportului cu încărcătură, aerian și fluvial; circulația persoanelor și a animalelor.
Beneficiile cooperării cu noi:
  • Garanţia informării depline și imediate a clienţilor. Informația de pe GPS-tracker sunt recepţionate la fiecare 5-10 secunde
  • Furnizarea unor rapoarte complete cu privire la starea și locația automobilului. În plus, există opțiunea de urmărire a obiectelor în "zonele moarte” (atunci când semnalul GPS nu este disponibil).
  • Interfață simplă și clară, hărţi interactive detaliate
  • Aplicații pentru Android și iOS gratuite - pentru monitorizarea și gestionarea obiectelor de pe telefonul mobil sau tabletă
  • Posibilitatea de a utiliza formatul GPRS cu bandă largă.
  • Garanție completă în cazul achiziţionării dispozitivelor.Perfecţionaţi activitatea rețelei de transport prin intermediul tehnologiilor moderne de monitorizare și de deservire calitativă pentru sporirea eficienței afacerii Dumneavoastră!
Număr de contact: +373 62 162 162