Animale

Semnalizatoare GPS mici pentru monitorizarea şi căutarea animalelor de companie: câini şi pisici
 

 

Controlul pe geo-zone
 
Desenați pe hartă o barieră virtuală și primiţi notificări atunci când animalul părăsește teritoriul.

 

 

Locația exactă
 
Este uşor să găsiţi animelele de companie după semnalul GPS şi LBS, urmărindu-l de pe telefon, tabletă sau computer.

 

 

Activitatea animalului

Aflați dacă activitatea fizică este suficientă, și modul în care se shimbă activitatea animalului de la lună la lună (în curând)

GPS-zgărzi pentru căini și pisici

 

 

X-Pet # 1, cu greutatea de doar 35 de grame, este ușor de fixat pe zgarda chiar și a unui câine sau unei pisici mici (de la 7 kg). Structural este format din două părți: pe guler este fixată în mod permanent o montură, pe care se instalează uşor dispozitivul propriu-zis înainte de plimbare. Acesta asigură o încărcare a acumulatorului comodă, care durează timp de câteva zile.

Acesta are două moduri de căutare, care pot fi schimbate de la distanță:
  • “LBS” (aproximativ) – prin staţiile de bază ale comunicaţiilor mobile. Precizia în oraș este de aproximativ 300-500 de metri, consumă în mod econom acumulatorul
  • “GPS” (de precizie înaltă) – prin semnalele navigației prin satelit. Asigură o precizie de 5-10 metri și este utilizat de obicei dacă animalul a fost pierdut.
Intervalul de timp la care locaţia este actualizată în mod automat este setată de către utilizator de la distanță.

Datorită senzorului de mișcare, capacitatea bateriei de 500 mAh nu se consumă, atunci când dispozitivul este scos sau animalul doarme. În plus, veţi fi preîntâmpinat despre capacitatea joasă a acumulatorului.

Timpul mediu de lucru în mod automat în cazul mişcării constante: în regimul LBS - până la 50 de ore şi în regimul GPS - până la 15 de ore. Timpul depinde de nivelul semnalurilor radio și temperatura de afară. Carcasa este protejată împotriva pătrunderii apei.