Copii si cei apropiati

Serviciul de GPS-control a copilului pentru părinţi
 

 

Monitorizarea on-line a localizării
 
Chiar și atunci cînd copilul este departe, veți ști exact unde este. Pentru aceasta este suficient să deschideți aplicația mobilă de pe smartphone / tabletă sau să intraţi în interfaţa web de la un computer. Veți vedea locaţia curentă exactă a copilului pe o hartă detaliată, de asemenea, veţi putea vedea istoricul deplasărilor sale în perioada de timp dorită.

 

“Bariera electronică”
 
Aflați imediat când copilul a plecat din curte fără permisiune sau a plecat de la școală înainte de timp. Funcţia „controlul pe geo-zone cu notificare” vă informează instantaneu prin telefon sau E-mail despre depăşirea graniţelor stabilite de Dumneavoastră. Configurarea funcţiei este simplă: Desenați cu mouse-ul pe hartă geozonele în care se află copilul: “Casa”, “Şcoala”, “Antrenament”, “Grădina”. Forma și dimensiunile zonelor pote fi arbitrare. Selectați contactele pentru notificări - de exemplu, numerele de contact al mamei, tatălui și bunicii. La dorinţa Dumneavoastră, sistemul poate trimite o push-notificare la smartphone Android / iPhone.

 

 

 

Butonul de alarmă pentru situații de urgență
 
Aflându-se într-o situație periculoasă, nu fiecare copil va ști cum să se comporte corect. Fucţia "buton de alarmă cu notificarea părinţilor” al serviciului GPS Control vă va notifica imediat la orice problemă apărută. Pentru aceasta este necesar să informaţi copilul despre butonul de alarmă şi să-l învăţaţi să-l folosească. Indiferent de metoda aleasă de monitorizare GPS (prin intermediul unui smartphone sau GPS-tracker), copilul va fi întotdeauna capabil să semnalizeze un pericol. Programul va notifica imediat părinții că există un pericol, și va trimite o notificare, indicând locul aflării copilului.