Transport

Serviciul „GPS Control” reprezintă o tehnologie modernă pentru urmărirea de la distanţă a localizării şi mişcării obiectelor. Aceasta este o modalitate reală de a optimiza performanţa parcului de vehicule.

 

Monitorizarea prin hartă electronică
Veţi putea realiza controlul GPS al automobilului în regim on-line. Există funcţia de vizualizare a arhivei deplasărilor pentru ultimii 2 ani. Toate datele pot fi analizate pe hărţi electronice cu orice tip de detaliere. Accesul la sistemul de urmărire a vehiculelor este foarte simplu. Este necesar un dispozitiv electronic digital (netbook, smartphone, PC, laptop, etc.) cu acces la internet şi un browser web. Imediat după autentificarea rapidă prin login/parolă, veţi putea efectua controlul GPS complet al vehiculelor.

 

 

Economia combustibilului
Proprietarul automobilului sau altui echipament poate calcula rapid consumul real de combustibil pentru 100 km distanţă sau pentru o anumită perioadă de timp. Monitorizarea prin satelit va oferi informaţii despre toate alimentările/scurgere de combustibil, ceea ce va preveni furtul acestuia. Datele sunt primite cât de la senzorii automobilului atât și de la cei suplimentari, magistrala CAN şi contoare.

 

 

Optimizarea activităţii parcului de vehicule
Utilizarea sistemului de monitorizare GPS a vehiculelor permite planificarea rutelor în acelaşi timp cu planificarea trecerii punctelor de control după programul definit. Informarea  despre îndeplinirea sau neîndeplinirea sarcinilor are loc prin SMS, poştă electronică sau prin rapoarte relevante.

 

 

Supravegherea respectării regulilor de exploatare
Sistemul de urmărire a vehiculului va informa despre parametrii tehnici ai activităţii: temperatura antigelului, cantitatea de combustibil, etc. Acest lucru ajută la identificarea de la distanță a deficiențelor în funcţionarea componentelor și unităților automobilului. În plus, sunt oferite informații despre modurile de exploatare, ceea ce permite să aflaţi despre manevrele bruşte, accelerări şi frînări, alte fapte similare.

 

 

Sporirea eficienței economice
Pentru automobilele dotate cu echipamente şi dispozitive speciale, va fi înregistrată orice utilizare a lor, precum și durata tuturor sesiunilor de lucru. Datele primite sunt stocate. Acest lucru va preveni utilizarea neautorizată, cîştigul pe ascuns, adaosul artificial al orelor de muncă şi alte abuzuri similare.

 

 

Siguranța şoferilor și expeditorilor
Sistemul de urmărire a vehiculelor include „butonul de alarmă” și comunicaţia prin voce handsfree. Acestea asigură informarea instant despre atacuri, jafuri și alte infracţiuni similare, ceea ce va permite luarea unor măsuri imediate pentru a garanta siguranța șoferului, expeditorului, dar și a bunurilor transportate.